December

December: mist en duisternis en koude
en vrolijkheid die me maar matig smaakt
Ik ben dit rotjaar iemand kwijtgeraakt
van wie ik tot het einde toe heb gehouden

De uren dat ik bij haar heb gewaakt
terwijl de dood haar in zijn richting klauwde
De kleine strohalm waar ik op vertrouwde
totdat het sloperswerk was afgemaakt

December,ik zou graag opnieuw beginnen
maar als mijn schone lei
het lijkt te winnen
Dan mikt de regen tranen op de ruit
de mist brengt de herinnering
weer boven
De koude kan de wonden
niet verdoven
Het donker wist het oude beeld niet uit

Ivo de Wijs

5 gedachten over “December”

  1. Hey! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having trouble finding one? Thanks a lot!

  2. Good post. I learn something more challenging on different blogs everyday. It should always be stimulating to read content material from different writers and apply somewhat one thing from their store. I抎 prefer to use some with the content on my blog whether you don抰 mind. Natually I抣l offer you a hyperlink in your web blog. Thanks for sharing.

  3. There are some attention-grabbing closing dates in this article but I don抰 know if I see all of them heart to heart. There’s some validity but I will take hold opinion till I look into it further. Good article , thanks and we would like more! Added to FeedBurner as well

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.